Zbirka Bundek Centar Stanovi Besplatno

Zbirka Bundek Centar Stanovi Besplatno. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.

Prekrasan Stan Na Top Lokaciji Bundek Zagreb Adria Team Real Estate

Ovdje Prekrasan Stan Na Top Lokaciji Bundek Zagreb Adria Team Real Estate

Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! U stanu su ugrađena zasebna … Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).

Prodaja 259.000€ šifra oglasa :

Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja. Iznajmljuje se trosoban stan s balkonom u novogradnji. Prodaja 259.000€ šifra oglasa :

Stan Luksuzan Stan Sredisce 96 M2 Bundek Centar Prodaja

Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Prodaje se prekrasan i luksuzno namješten stan na 4.katu u bundek centru. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).

Beautiful Apartment In A Top Location Bundek Zagreb Adria Team Real Estate

Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc. Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka.. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).

Stipic I Radic Dovrsavaju Ban Centar I Centar Bundek Tportal

Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. U stanu su ugrađena zasebna … Zagreb (bundek), 120 m2, novogradnja , bundek centar. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju.

Prodaje Se Stan Povrsine 85 49m Bundek Cijena 215 000 00

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Prodaja 259.000€ šifra oglasa :

Stan Zagreb Bundek 120 M2 Novogradnja Bundek Centar Imperium Immobiliare

Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,... Bundek, prekrasan, trosobni stan od 90m2, najam. Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc... Prodaje se prekrasan i luksuzno namješten stan na 4.katu u bundek centru.

Stan Zagreb Bundek 120 M2 Novogradnja Bundek Centar Imperium Immobiliare

U stanu su ugrađena zasebna … . 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja.

Bundek Centar Stan Spremiste Parking 65m2 Index Oglasi

Zagreb (bundek), 120 m2, novogradnja , bundek centar. Garažno parkirno mjesto je uračunat0 u cijenu najamnine. Bundek, prekrasan, trosobni stan od 90m2, najam.. Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju.

Uredi Za Najam U Centar Bundek 10020 Zagreb Damira Tomljanovica 2

Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju... Prodaje se prekrasan i luksuzno namješten stan na 4.katu u bundek centru. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2... Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka.

Stan Bundek Zagreb Verum Estate

Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Garažno parkirno mjesto je uračunat0 u cijenu najamnine... Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.

Konfekcijska Arhitektura U Koju Se Svasta Utrpalo Pogledaj To

Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju... . Zagreb (bundek), 120 m2, novogradnja , bundek centar.

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.. U stanu su ugrađena zasebna … Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Prodaje se prekrasan i luksuzno namješten stan na 4.katu u bundek centru. Garažno parkirno mjesto je uračunat0 u cijenu najamnine. Zagreb (bundek), 120 m2, novogradnja , bundek centar. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaje se prekrasan i luksuzno namješten stan na 4.katu u bundek centru.

11 Centar Bundek Zagreb Croatia Ideas Zagreb Croatia Building

Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Zagreb (bundek), 120 m2, novogradnja , bundek centar. 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja.. U centru bundek se nalazi nova, vrhunski opremljena fitness …

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

Iznajmljuje se trosoban stan s balkonom u novogradnji. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

Zagreb (bundek), 120 m2, novogradnja , bundek centar.. 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja. Prodaja 259.000€ šifra oglasa : Prodaje se prekrasan i luksuzno namješten stan na 4.katu u bundek centru. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka. Bundek, prekrasan, trosobni stan od 90m2, najam. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Iznajmljuje se trosoban stan s balkonom u novogradnji. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc.

Stan Za Prodaju Zagreb Bundek Centar 120 96 M2 Prodaja

Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Prodaje se prekrasan i luksuzno namješten stan na 4.katu u bundek centru. U stanu su ugrađena zasebna … Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Zagreb (bundek), 120 m2, novogradnja , bundek centar... Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom.

Ponka Zagreb Croatia From Us 56 Booked

Garažno parkirno mjesto je uračunat0 u cijenu najamnine. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Iznajmljuje se trosoban stan s balkonom u novogradnji. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. U centru bundek se nalazi nova, vrhunski opremljena fitness …

Bundek Centar Zagreb Film Office

Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks... Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Zagreb (bundek), 120 m2, novogradnja , bundek centar. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). U stanu su ugrađena zasebna … Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,... Bundek, prekrasan, trosobni stan od 90m2, najam.

Offices To Let Centar Bundek Tri D Property Consulting

Garažno parkirno mjesto je uračunat0 u cijenu najamnine... Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. U centru bundek se nalazi nova, vrhunski opremljena fitness … Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Prodaje se prekrasan i luksuzno namješten stan na 4.katu u bundek centru. U stanu su ugrađena zasebna … 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja. 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja.

Stan 249m2 Iii Kat Lift Zagreb Centar Praska Prodaja

28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. U stanu su ugrađena zasebna … Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja. Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc... Zagreb (bundek), 120 m2, novogradnja , bundek centar.

Offices To Let Centar Bundek Tri D Property Consulting

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2... Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! U centru bundek se nalazi nova, vrhunski opremljena fitness … Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju. Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc.

Prekrasan Stan Bundek Centar 67m2 Gpm Spremiste Top Lokacija Exedra Nekretnine

Bundek, prekrasan, trosobni stan od 90m2, najam. Iznajmljuje se trosoban stan s balkonom u novogradnji. Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. U centru bundek se nalazi nova, vrhunski opremljena fitness … Garažno parkirno mjesto je uračunat0 u cijenu najamnine.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Apartment For Sale In Podsused Vrapce Zagreb Grad Zagreb Croatia Area 69 00 M Price 127 001 00 Rooms 3 Floor 2

Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.

Ponka Zagreb Croatia From Us 56 Booked

U centru bundek se nalazi nova, vrhunski opremljena fitness …. Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju... Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka.

Stipic I Radic Prodaju Stanove U Ban Centru Po 7 000 Eura Tportal

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Prodaje se prekrasan i luksuzno namješten stan na 4.katu u bundek centru. Prodaje se prekrasan i luksuzno namješten stan na 4.katu u bundek centru.

Stan Bundek Zagreb Verum Estate

Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9)... 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja.

Stan Zagreb Bundek 120 M2 Novogradnja Bundek Centar Imperium Immobiliare

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc.

Bundek 2 Bedroom Apartment Garage Eurovilla Hr

Garažno parkirno mjesto je uračunat0 u cijenu najamnine. Iznajmljuje se trosoban stan s balkonom u novogradnji. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).. Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka.

Bundek Centar Zagreb Film Office

Bundek, prekrasan, trosobni stan od 90m2, najam. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2... Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.

Centar Bundek Stan

Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite!. Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka. Bundek, prekrasan, trosobni stan od 90m2, najam. Prodaje se prekrasan i luksuzno namješten stan na 4.katu u bundek centru. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Garažno parkirno mjesto je uračunat0 u cijenu najamnine. 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka.

Stan Centar Bundek Novi Zagreb 59 00 M2 Iznajmljivanje

U stanu su ugrađena zasebna … Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka. Prodaja 259.000€ šifra oglasa : Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju. Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Iznajmljuje se trosoban stan s balkonom u novogradnji.

Bundek Centar Stan Spremiste Parking 65m2 Index Oglasi

Bundek, prekrasan, trosobni stan od 90m2, najam. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka. U stanu su ugrađena zasebna … Prodaja 259.000€ šifra oglasa : Zagreb (bundek), 120 m2, novogradnja , bundek centar. Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc. Prodaja 259.000€ šifra oglasa :

Offices To Let Centar Bundek Tri D Property Consulting

Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks... U stanu su ugrađena zasebna …

Krece Prodaja Modernih Stanova U Blizini Bundeka 24sata

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Bundek, prekrasan, trosobni stan od 90m2, najam. Zagreb (bundek), 120 m2, novogradnja , bundek centar. Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc. U centru bundek se nalazi nova, vrhunski opremljena fitness …

I17004 Stan Zagreb Sredisce Bundek Centar 123 00m2 Opereta Nekretnine

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. .. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Bundek, prekrasan, trosobni stan od 90m2, najam. U centru bundek se nalazi nova, vrhunski opremljena fitness … Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom.

Bundek Centar Zagreb Film Office

Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc. Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka. Iznajmljuje se trosoban stan s balkonom u novogradnji.

U Centru Bundek Prodano 65 Od Ukupno 227 Stanova Vecernji Hr

Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Garažno parkirno mjesto je uračunat0 u cijenu najamnine. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Stipic I Radic Prodaju Stanove U Ban Centru Po 7 000 Eura Tportal

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. Prodaja 259.000€ šifra oglasa : Zagreb (bundek), 120 m2, novogradnja , bundek centar. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks... Iznajmljuje se trosoban stan s balkonom u novogradnji.

Bundek Luksuzan Trosoban Stan S Prekrasnom Terasom Parkirno Mjesto

Zagreb (bundek), 120 m2, novogradnja , bundek centar. . Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).

Krece Prodaja Modernih Stanova U Blizini Bundeka 24sata

Bundek, prekrasan, trosobni stan od 90m2, najam. Bundek, prekrasan, trosobni stan od 90m2, najam. Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.

Hillberg Agencija Za Nekretnine Zagreb Stanovi Kuce I Vile Zemljista Uredi Poslovni Prostori Najam Zakup Kupnja Prodaja

Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Prodaja 259.000€ šifra oglasa : Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. U stanu su ugrađena zasebna … Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.

Stan Bundek Zagreb Verum Estate

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Zagreb (bundek), 120 m2, novogradnja , bundek centar. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Garažno parkirno mjesto je uračunat0 u cijenu najamnine. Prodaja 259.000€ šifra oglasa :. Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju.

Three Bedroom Apartments Zagreb Flats For Rent Crozilla Com

Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.

11 Centar Bundek Zagreb Croatia Ideas Zagreb Croatia Building

Iznajmljuje se trosoban stan s balkonom u novogradnji. Garažno parkirno mjesto je uračunat0 u cijenu najamnine. Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2.. U stanu su ugrađena zasebna …

Stan Za Prodaju Zagreb Bundek Centar 120 96 M2 Prodaja

Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju.. Zagreb (bundek), 120 m2, novogradnja , bundek centar. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite! U stanu su ugrađena zasebna … Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).. Prodaja 259.000€ šifra oglasa :

Bundek Office Poslovni Centar U Srcu Grada

Garažno parkirno mjesto je uračunat0 u cijenu najamnine. Prodaja 259.000€ šifra oglasa : U centru bundek se nalazi nova, vrhunski opremljena fitness … Bundek, prekrasan, trosobni stan od 90m2, najam.. Prodaja 259.000€ šifra oglasa :

Eurovilla Sredisce Bundek Prekrasan Stan U Novogradnji Luksuzno UreÄ'en I Namjesten Trosoban Penthouse Na 7 Katu S Prekrasnim Pogledom Na Bundek Centar Grada I Sljeme Za Ostale Informacije Tu Smo Za

Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom... Prodaja 259.000€ šifra oglasa : Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! U stanu su ugrađena zasebna … Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9)... Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9).

Offices To Let Centar Bundek Tri D Property Consulting

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2... Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc. Iznajmljuje se trosoban stan s balkonom u novogradnji.

Qnpxjq0fhbyfvm

Prodaje se prekrasan i luksuzno namješten stan na 4.katu u bundek centru.. Iznajmljuje se trosoban stan s balkonom u novogradnji. Prodaja 259.000€ šifra oglasa : Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Prodaje se prekrasan i luksuzno namješten stan na 4.katu u bundek centru. Iznajmljuje se luksuzno opremljen stan u blizini bundeka. U stanu su ugrađena zasebna … Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,... Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,.

Centar Bundek Izuzetan Namjesten Stan Povrsine 65m2 I Gpm Prodaja

Bundek, prekrasan, trosobni stan od 90m2, najam. Stanovi bundek prodaja novogradnja, kliknite i sigurno pronađite!

Bundek Office Poslovni Centar U Srcu Grada

Bundek trosoban stan nkp 112m2 s garažom 18m2. .. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom.

Prodajem Stan Bundek Centar 92 25 M2 Index Oglasi

Prodaja 259.000€ šifra oglasa : 28.05.2012 · centar bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja. Trosoban stan neto korisne površine 112m2 na 3 katu s liftom. Ukupne površine od 80 kvadrata čine dnevni boravak s blagovaonicom 30m2, jedna soba od 12m2 i druga od 11m2 te kuhinja, kupaonica i gostinjski wc. Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9). U stanu su ugrađena zasebna … Bundek, prekrasan, trosobni stan od 90m2, najam. Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks.. Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju.

Stan Zagreb Bundek 120 M2 Novogradnja Bundek Centar Imperium Immobiliare

Pripada mu parkirno mjesto u garaži površine 18m2 (9)... Stanovi bundek prodaja, kliknite i sigurno pronađite! Garažno parkirno mjesto je uračunat0 u cijenu najamnine. U stanu su ugrađena zasebna … Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju.

Bundek Novi Zagreb Trosoban Stan Prodaja

Bundek centar, središće, novoizgrađen poslovno stambeni kompleks. Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. Ulazni hodnik, wc, boravak s blagovaonicom,. Garažno parkirno mjesto je uračunat0 u cijenu najamnine. Prodaja 259.000€ šifra oglasa : U stanu su ugrađena zasebna …

Popular posts from this blog

Zbirka Ikona Kopiowania Svježe